26 Aralık 2010

Doğum Günüm

Doğum Günüm

Sevgili Sinhare

Doğmanın en güzel yanı seni tanıyacak olmak ve sevmekmiş. Bugüne dair o kadar çok yazabilirim ki ama biliyorum ki ne yazsam seni seiyor olmanın üzerine boş ve abes laf gibi kalacaklar.

Sesini duyabilmek en güzel musiki... Kalp atışını hissetmek em güzel beşik sallantısı.  Nefes alışını seyretmek kıyıları döven seyredilesi en güzel dalga. Tebessümlerin kişinin kendisini isteyerek ateşe vermesi ve buselerinden çalabilirsem eğer onlarda yaşanabilecek en güzel serinlik olacaklardır.

Bak bir kere daha haykırıyorum Sinhare. Seni sevdiğimi, senin için yaşadığımı her gece yastığına başkoyduğumu duyurmadığım kimse kalmadı. Gece boyunca katıldığım bir program vardı orada bile seni duyurmak, insanları varlığından haberdar etmek  bile yeterince sahiplenme sen olma anlamına gelebiliyordu. Tanıdığım bildiğim insanlar bu sevdaya dair hayır ve iyi temennilerde bulundular.

Sevgilim bugün yeni bir yaş günüm ilk kitabımı çıkardığımdan bu yana da yirmi yılım geçti. Sanat ve edebiyatta da yirminci yılımı kutluyorum. En güzel günlerimi seninle yaşıyor ve en güzel yürek kasılmalarımı seninle hissediyorum. Yeni bir yaş yeni bir ömür ve köklerimdeki sen ömrümdeki sen, gözlerimdeki, ellerimdeki sözlerimdeki sen..

Hayat seni sevince güzel Seni seviyorum. 26 Aralık 2010

Bekir Kale Ahıskalı
Lebibeye Mektuplar 201
Doğum Günüm

2 yorum:

  1. Bu benim sevgilime ve doğun günüme dair duygularımdı. Bunu da sevgiliye her fırsatta ve her solukta anlatmaya çalışıyordum. Her zaman da öyle olacak. O Hayatımda ve ben çok mutluyum

    YanıtlaSil
  2. Nefes aldığın her saniye sevdiğinin nefesini hisset yüreğinde , seni sevdiğinle mutlu göremek en az senin kadar biz seni sevenleride mutlu edecek...
    Doğum günü hediyesi anca bir Dua yollayabiliyorum , hep mutlu ol diyebiliyorum..
    sağlıklı , mutlu ve huzur dolu nice hayırlı ömürler olsun Üstadım ..

    YanıtlaSil